Brothers in Christ

Voor alle jongeren!

Welkom!

Leuk dat jij nou even komt kijken!

Vanwege de genomen maatregelen die nu gelden rondom het virus, kunnen helaas veel van onze activiteiten niet doorgaan. Wij beseffen dat het niet voor iedereen even makkelijk is om deze tijd door te komen. Daarom vinden wij dat het belangrijk is dat iedereen, ook jij, even zijn of haar ei kwijt kan. Mocht je behoefte hebben aan een gesprek voel je dan vrij om te appen met één van onze coaches!

Soms kan het leven veel van je vragen, maar weet je geen antwoorden. Soms hebben je ouders ruzie en soms sta je voor een moeilijke keuze. Soms wordt het je teveel en dan hebben wij allemaal iemand nodig om ons een gedeeltelijk te steunen.  Het leven als jongere is nog zo makkelijk niet, ook al doen veel mensen alsof het wel zo is. Wij willen jou helpen en een beetje de steun zijn die jij nodig hebt. 

Je kan praten met één van onze coaches. Misschien dat zij een antwoord hebben op jouw vraag of jou op weg kunnen helpen. Ze nemen met liefde tijd voor jou.  Hebben je ouders of heb jij zelf vragen aan ons? Voel je vrij om ons te mailen of stuur een bericht via Whatsapp.

Ons passievolle team

Wij zijn een team dat gedreven is om jongeren een stap verder te helpen. Wij weten vanuit eigen ervaringen hoe het is om als jongeren te leren je eigen weg te gaan in het leven. Wij behandelen je niet overdreven kinderachtig, maar nemen je serieus. Daarom kunnen wij met je meedenken en je steunen in wat jij nodig hebt.

Marciano

Voorzitter, coach

Abel

Secretaris

Nathan

Penningmeester

Tyrese

PR-manager, coach