Wat wij kunnen betekenen voor kerken

Wij krijgen de laatste tijd vaak de vraag: “wat kunnen jullie betekenen voor onze jeugdgroep/kerk?” Daarom zijn wij met het team in gesprek gegaan over wat wij precies willen betekenen voor deze groepen.
Zoals de meeste van jullie weten hebben wij eerder jeugddiensten georganiseerd met kerken en het was een groot succes.

Nu willen wij meer betekenen voor Jeugdgroepen en kerken.
In dit bericht leest u ons aanbod:

Workshops: Workshops: Gods stem verstaan, muziek, talenten ontdekken en gebruiken, mijn identiteit in Christus, dienstbaarheid, en nog veel meer. Andere workshops kunnen, in overleg, ook gegeven worden.

Gastsprekers: Wij houden ervan om de Bijbel te bestuderen en de boodschap die wij ontvangen van de Heilige Geest te delen met tieners. Onze sprekers spreken meestal uit eigen ervaring, dit is voor tieners heel fijn en we merken ook altijd dat het een blokkade weghaalt tussen de luisteraars en het publiek.
Als u een spreker wilt uitnodigen neem dan contact met ons op!

Muzikale versterking: Wij zijn God enorm dankbaar voor onze muzikale talenten. Daarom willen wij deze talenten niet voor onszelf houden! Wij willen deze talenten gebruiken om uw groep op te bouwen en te versterken. Wij hebben een muziekteam tot ons beschikking die ervan houdt om samen God groot te maken.

Opzetten van een jeugddienst of jeugdgroep: Soms is het zo ontzettend moeilijk om als volwassenen of juist als tiener iets voor de jeugd op te zetten. Daar willen wij jullie bij helpen door samen met jou te kijken naar hoe jij de tieners het best kan bereiken.

Heeft u uw keuze al kunnen maken of wilt u meer info? Dan verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen of een mail te sturen naar: info@brothersinchrist.nl

Vul uw email in zodat wij contact met u opkunnen nemen!
Dit mag u ook invullen als het om meer informatie gaat!
Heeft u nog een vraag of een bericht die u mee wilt versturen aan Brothers in Christ?